Når vi mødes og skaber noget sammen, så oplever vi fællesskab.

 

Mødestedet for kreativt håndværk holder til på Træmuseet i deres mange lokaler.

 

Tanken med mødestedet er, at man mødes omkring kreative aktiviteter. Det er ikke i et bestemt rum, men lokalet vælges afhængig af hvilken aktivitet man skal lave.

På 1. sal er vævestuen og i det store mødelokale ved siden af og i kursuslokalerne i stueetage vil mange aktiviteter kunne afvikles.

 

Man kan bruge stedet til at mødes med andre der har samme interesse og være aktive, udveksle erfaringer, inspirerer og vejlede hinanden.
Alternativt kan man ønske at komme i gang med en ny hobby/ aktivitet og kender måske andre der ønsker det samme og sammen finder man én der kan undervise. Man planlægger det hele selv og låner lokaler i forbindelse med Mødestedet for kreativt håndværk.

 

For at bruge Mødestedet for kreativt håndværk skal man betale 250 kr. om året, penge der dækker medlemskabet af Træmuseets støtteforening og udgifter til lys og varme.

 

En anden mulighed er, at man giver sit kursusønske videre til AOF i Skive og så står de for hele planlægningen, aflønning af underviser og opkrævning af kursusgebyr (kræver ikke betaling til Træmuseet)

 

Mødestedet er for alle i Salling, Skive og omegn.

 

Ønsker du yderlig information

Kontakt:

Træmuseet på mail traemuseet@traemuseet.dk

Brandinggruppe på mail elsegodsk@icloud.com

eller besked via kontakt til Oddense fælleskabetsby.dk 

Send mail til vores webmaster

Sanne Alsbjerg

Webmaster.Oddense@gmail.com