Onsdag d. 13. marts var der generalforsamling i OOUGF. Der mødte ca. 20 deltager op, som fik en orientering fra bestyrelsen over årets begivenheder. Der havde i årets løb, været en flot aktivitet på mange fronter, som forsamlingen kunne glæde sig over. Kasseren kunne fremlægge et regnskab, som viste en lille underskud på kr. 13.000,- samt en egenkapital på kr. 980.000,-. regnskaberne blev godkendt og beretningerne taget til efterretning.
Aftenen blev afsluttet med en stor tak til de mange frivillige kræfter, som blev belønnet med vin og chokolade til de yngste. Selvom der er mange gode kræfter i vores forening, håber vi fortsat på, at endnu flere vil melde sig som frivillig, da det er hele livsnerven i vores forening.
Som sidste punkt på dagsorden, blev der uddelt "Årets Frivillighedspris". Vinderen blandt de 5 nominerede blev Ulrik Tøttrup Nielsen fra fodboldafdelingen, som modtog et kontant beløb på kr. 2.500,-. Prisen er uddelt i samarbejde med Sparekassen Balling. Stort tillykke og tak for indsatsen skal lyde fra hele foreningen.
De øvrige 4 nominerede var Inge Olesen, Bernhard Bruun, Ida og Viktoria samt Erik Kristensen. Til de øvrige nominerede var der kr. 500,- til hver - Stort tak til alle.